Termék részletek


Kézfertőtlenítő spray aloe verával 50 ml

Kézfertőtlenítő spray aloe verával 50 ml
2 690 Ft
GLS-sel szállítható:
GLS-sel szállítható

75% alkohol tartalmú natúr kézfertőtlenítő, mely hatékonyan fertőtleníti a bőrfelszínt. Az aloe vera nyugtatja, a bio citrom illóolaj citrusos illatot kölcsönöz neki.

Vírusos időszakban fokozottan ajánlott a használata. Vidd magaddal, tökéletesen elfér a táskádban és vedd elő bármikor, amikor megfogtál valamit és szeretnéd fertőtleníteni a kezedet. Vagy használd a telefonod, a kilincs, a kulcsod fertőtlenítésére, amikor hazaérsz.

 • Mivel tud többet, mint egy hagyományos kézfertőtlenítő?

  Amellett, hogy a WHO által ajánlott 75%-os alkohol tartalmával fertőtleníti a bőrfelszínt, tettünk hozzá ápoló összetevőket is. Az aloe verának köszönhetően nyugtatja és számos vitaminnal és ásványi anyaggal is ellátja a kezet, ami az alkohol szárító hatását részben ellensúlyozni tudja. A glicerin segít a felhám nedvességének megőrzésében, a bio citrom illóolaj citrusos illattal látja el.

  Használhatod kisebb felületek fertőtlenítésére is (pl. kilincs, telefon stb.).

   

  Az alkohol fertőtlenítő hatása

  A PharmaOnline szerint a felületek 70 százalékos alkohollal vagy hypo-val való tisztítása pár percen belül elpusztítja a koronavírust, derül ki az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) tájékoztatásából. Erről bővebben itt tájékozódhatsz:

  http://medicalonline.hu/koronavirus/cikk/melyik_fertotlenitoszer_hatasos_a_koronavirus_ellen

   

  Szappan vagy alkoholos fertőtlenítő?

  Ha nem áll rendelkezésedre natúr szappan és víz (pl. utazáskor), akkor egy alapos dörzsölés az alkoholos fertőtlenítővel kiváló megoldás.

   

  Miért fontos kézmosás és fertőtlenítés után krémet használni?

  A száraz, repedezett bőr támadási felület a vírusoknak, a mikrosérüléseken keresztül könnyebben bejuthatnak a szervezetedbe. Megfelelő hidratálással, ápolással ez megelőzhető.

Webáruház készítés