Termék részletek


MikrobaTOX - 60 kapszula

MikrobaTOX - 60 kapszula
5 480 Ft

Detox formula természetes hatóanyagokkal!

A méregtelenítési folyamatokban, mint amilyen a kórokozóirtást követő detoxifikáció, nagyon fontos szempont annak a biztosítása, hogy a szervezet valóban hatékonyan kiürítse az elhalt kórokozókat, és azok ne maradjanak a szervezetünkben. A fertőzöttségtől, illetve az elhalt kórokozók lokális mennyiségétől függően (amelyek egyénfüggő paraméterek) a szervezetünk eltérő módon reagál.

  1. Amennyiben az elhalt kórokozók mennyisége kicsi, úgy a szervezet magától megbírkózik a kiürítéssel. Ez esetben lehet, hogy nincs szükség külső segítségre.
  2. Amennyiben nagyszámú kórokozót írtunk ki, úgy azt a szervezetünk mérgezésként élheti meg (és pl. heveny hasmenéssel reagál, fejfájás, rossz közérzet jelentkezhet). Ez esetben érdemes külső segítséget bevonni.

  A helyzetet tovább bonyolítja, hogy vannak olyan baktériumok, amelyek más, már elhalt baktériumokkal táplálkoznak (pl. Clostridium Difficile) így ezek elszaporodhatnak, illetve az elhalt baktériumokban addig élősködő vírusok kiszabadulnak, és problémát okozhatnak a gazdatestnek. A kórokozók mellett óriási probléma a penészgomba által termelt toxinok szervezetben való felhalmozódása is. Ezen toxinok kiürítése is alapvető az egészség megtartásához/visszaállításához.

  A WTN MikrobaTOXTM ilyen esetekben nyújthat segítséget. Összetétele úgy lett megválasztva, hogy egy kettős hatásmechanizmus segíti az emberi szervezet kórokozó-méregtelenítési folyamatait:

  • Elhalt kórokozók, toxinok irreverzibilis megkötése, és kivezetése a szervezetből.
  • A bélfal regenerálása.

   

  Elhalt kórokozók megkötése

  Sokunk szervezete már nem működik optimálisan, és a méregtelenítési folyamatok sem hatékonyak, így a méreganyagok (pl. az elhalt kórokozók) nem tudnak hatékonyan kiürülni. Amennyiben a méreganyag nem tud kiürülni, a szervezetben marad, visszaszívódik, keringeni fog, ami mérgezéses tüneteket okozhat, terheli valamint további munkára kényszeríti a szervezetet.

  A WTN MikrobaTOXTM-ban lévő természetes anyagok (kitozán, aktív szén, fulvosavak és huminsavak [shilajit], kovaföld) először megkötik ezeket a méreganyagokat, majd a széklet által kíméletesen kivezetik a szervezetből.

   

  Bélfal regenerálása

  Kulcsfontosságú az is, hogy a toxinok megkötése és kivezetése mellett a bélfalat is regeneráljuk, hogy újra képes legyen hatékonyan ellátni a feladatát. Ez nem hagyható ki a folyamatból. Ezért kerültek a WTN MikrobaTOXTM-ba azok a növényi összetevők (vörös szilfakéreg, fehérmályva-gyökér), amelyek a bélfal regenerálási folyamatot támogatják.

  • A fehérmályva-gyökér természetes nyálkaképző hatású, ami segít helyreállítani a bélnyálkahártyát úgy, hogy védőréteget képez, valamint gyulladáscsökkentő hatása is van.
  • A vörös szilfakéreg képes megnyugtatni a gyomor és a belek nyálkahártyáját, és csökkenti az irritációt.

   

  Miben különleges WTN készítménye?

  • a többféle összetevőnek, azok eltérő hatásmechanizmusának köszönhetően szélesebbkörűen támogatja az egészséges méregtelenítést, és a teljes szervezet tisztulási folyamatait, mint egy monokomponensű (egyetlen) összetevőből álló termékek,
  • biztosíthatja az elhalt káros mikroorganizmusok, penészgomba okozta toxinok bélrendszerből, illetve a szervezetből történő kiürülését,
  • segíthet megelőzni az elhalt kórokozók által okozott kellemetlen mellékhatásokat (pl. puffadás, gázképződés, rossz közérzet),
  • regenerálhatja a károsodott bélfalat, hogy az újra képes legyen feladatát ellátni,
  • segíthet a hisztamin semlegesítésében,
  • hozzájárulhat az egészséges emésztés fenntartásához,
  • megfelelő körülményeket teremthet a jótékony bélbaktériumok megtelepedéséhez,
  • a bélrendszer tisztítása révén hozzájárulhat a hatékony immunrendszer működéséhez,
  • nem tartalmaz tartósítószert.

   

  A WTN MikrobaTOXTM használata a WTN MikrobaCIDTM vagy WTN MikrobaCIDTM-X-el, a WTN Bélflórabaráttal, esetleg a WTN ViriCIDTM-del együtt javasolt, de más kórokozóirtásra alkalmas protokollokba is beilleszthető, mint megkötő (adszorbens) ágens

 • Összetevők: kitozán, aktív szén, shilajit kivonat, zselatin (kapszulahéj), kovaföld, vörös szilfakéreg koncentrátum, fehérmályva-gyökér koncentrátum.

  Aktív komponensek koncentrációja (WTN MikrobaTOXTM).

  Aktív összetevők

  1 kapszulában

  2 kapszulában

  Kitozán, aktív szén, shilajit kivonat (50%
  fulvosavak és huminsavak), kovaföld, vörös
  szilfakéreg koncentrátum, fehérmályva-gyökér
  koncentrátum

  650 mg

  1300 mg

 • WTN MikrobaTOXTM használati javaslat:

  Ajánlott mennyiség: napi 1-2 kapszula, bő folyadékkal (2,5-3 dl), lehetőség szerint éhgyomorra, vagy étkezésektől, gyógyszerektől és egyéb étrend-kiegészítők szedésétől mindenképpen legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve.

  Használat

  WTN MikrobaTOXTM

  Szedési javaslat

  Étkezésektől, gyógyszerektől és egyéb étrend-kiegészítők szedésétől mindenképpen legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve

  felnőttek

  1-2 kapszula bő folyadékkal (2,5-3 dl), lehetőség szerint éhgyomorra

  12-16 éves korig

  fél – 1 kapszula bő folyadékkal (2,5-3 dl), lehetőség szerint éhgyomorra

  2-11 éves korig

  negyed – fél kapszula folyadékban (2,5-3 dl) elkeverve

  2 éves kor alatt

  nem használható

   Figyelmeztetés

  • A kagylóra, rákokra allergiások ne használják a terméket!
  • Kúraszerűen használd!
  • Fontos, hogy a WTN MikrobaTOXTM fogyasztása csökkentheti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását, ezért mindenképpen a zsírban oldódó vitaminokat legalább 1-2 órával a WTN MikrobaTOXTM bevétele előtt vedd be.
  • Ha gyógyszert szedsz (pl. warfarin típusú vérhigítót, vagy cukorbetegségre adott gyógyszer), akkor a WTN MikrobaTOXTM használatával kapcsolatban konzultálj kezelőorvosoddal, mert megzavarhatja a gyógyszerek felszívódását.
  • Amennyiben használod a WTN MikrobaCIDTM vagy MicrobaCIDTM-X készítményt is, ettől 1,5-2 órával elkülönítve szedd a WTN MikrobaTOXTM-ot!
  • Kizárólag kúraszerű használata javasolt. Amennyiben székrekedést, gázképződést, hányingert tapasztalsz, függeszd fel a termék használatát!
  • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.
  • A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.
  • Várandósság alatt fogyasztása nem javasolt.
  • Gyermekek 2 év alatt nem használhatják.
  • Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!
  • Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után min. 2 óra múlva célszerű bevenni.
  • Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele bevétele állati eredetű tejalapú készítményekkel!
  • Amennyiben több étrend-kiegészítőt szedsz, akkor konzultálj szakemberrel, hogy milyen sorrendben célszerű szedned őket ahhoz, hogy ne érvényesüljön a hatóanyagok közötti esetleges kioltó hatás.
 • WTN Komplex Béltisztító Program (KBP)

  Részletes használati javaslat felnőtteknek:

  Mivel minden eset egyedi, mindenképpen hangsúlyoznánk, hogy célszerű, ha kikéred egy szakember segítségét abban, hogy szükséges-e használnod, és ha igen, akkor a te aktuális állapotodnak megfelelően használd a WTN Komplex Béltisztító Programban javasolt termékeket.

  1. WTN MikrobaCIDTM(vagy a WTN MikrobaCIDTM-X)

  A WTN MikrobaCIDTM-ból napi 3x1 cseppet cseppents a nyelved alá, vagy vízalapú folyadékban keverd el. Lehetőség szerint a főétkezések előtt fél órával, érzékeny emésztőrendszer esetén étkezéssel vedd be.

  Amennyiben a napi 3x1 csepp használata után nem tapasztalsz méregtelenítési tüneteket (fejfájás, rossz közérzet, hasmenés, hányinger, puffadás, levertség, fáradékonyság, megfázásos/influenzaszerű tünetek), akkor kb. 6-9 nap után emeld az adagolást 3x2 cseppre. Figyeld a tested reakcióit és a saját ütemedben növeld a dózist. Így 6-9 naponta emelheted az adagot – a kórokozó terheltségedtől függően - napi maximum 3x5 csepp mennyiségig. Amennyiben bármilyen kellemetlen tünetet (pl. hasmenés) észlelnél a dózis emelésénél, térj vissza az előző dózishoz, és azt folytasd a kúra időtartama alatt. Próbáld meg azt a mennyiséget beállítani, amit a szervezeted tolerál. Amennyiben szakember nem javasolta másképp egy-egy kúra időtartama 3-6 hét legyen, ami után tarts 1-2 hét szünetet.

  Akut (rövid ideje fennálló) fertőzés esetén a 3-6 hetes kúra + 1-2 hetes szünet egységét 2-3 hónapig ismételd, majd a kórokozó terheltség csökkenésével fokozatosan csökkentsd vissza az adagot 3x1-2 csepp/nap mennyiségig.

  Krónikus (hosszabb ideje fennálló) fertőzés esetén végezz 4-5 hónapos kúrát a fentiek betartásával. Mindenképpen javallott egy szakember segítségével testreszabni, vagyis a te személyedhez igazítani a dózist és a kúra időtartamát!
  5 hónapnál hosszabb kúrát csakis szakember javaslata és felügyelete mellett tarts!

   2. WTN MikrobaTOXTM

  A WTN MikrobaCIDTM (vagy a WTN MikrobaCIDTM-X) használatával párhuzamosan kezdd el a WTN MikrobaTOXTM-ot használni. Napi 1 kapszulát vegyél be bő folyadékkal (2,5-3 dl), lehetőség szerint éhgyomorra. Nagyon fontos, hogy étkezésektől, gyógyszerektől és egyéb étrend-kiegészítők szedésétől mindenképpen legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve vedd be! A legalkalmasabb időpontok a délelőtt és a délután. Amennyiben erősebb méregtelenítési tüneteid vannak a MikrobaCIDTM szedése során, vegyél be 2 kapszulát a MikrobaTOXTM -ból: az elsőt délelőtt, a másodikat pedig délután.
  A MikrobaTOXTM-ot a MikrobaCIDTM (vagy a WTN MikrobaCIDTM-X) kúra ideje alatt szedd.

   3. WTN Bélflórabarát

  A WTN MikrobaCIDTM (vagy a WTN MikrobaCIDTM-X) és a WTN MikrobaTOXTM kúrával együtt érdemes elkezdeni a WTN Bélflórabarát kúrát, a bélflóra egyensúlyának a helyreállításáért. A Bélflórabarát étrend-kiegészítőből napi 1 kapszulát vegyél be az esti órákban, a MikrobaCIDTM bevétele után minimum 1 órával, a MikrobaTOXTM -tól 1,5-2 órával elkülönítve.
  A Bélflórabarát étrend-kiegészítőt a MikrobaCIDTM és a MikrobaTOXTM abbahagyása után is szedheted, de használatával kapcsolatban egyeztess szakemberrel, hogy valóban a neked megfelelő ideig szedd!

   
  4. ViriCIDTM 

  Amennyiben úgy érzed, hogy a WTN MikrobaCIDTM (vagy a WTN MikrobaCIDTM-X), a WTN MikrobaTOXTM és a WTN Bélflórabarát termékek együttes használata 3-4 hét alatt sem hozott érdemi változást, érdemes továbbfolytatni a kúrát úgy, hogy a WTN ViriCIDTM terméket is beveted. A ViriCIDTM összetevők hatékonyságukat főleg vírusfertőzések esetén bizonyították, de hatásosnak bizonyultak penészgomba, vagy bakteriális fertőzések esetében is. Ebből kifolyólag mindenképpen felerősíti a WTN MikrobaCIDTM (vagy a WTN MikrobaCIDTM-X) az esetlegesen túlszaporodott káros bélflóra kiegyensúlyozására gyakorolt hatását.
  A WTN ViriCIDTM szedését napi 1 kapszulával kezdd, étkezés után beszedve. Állapotod függvényében növelheted az adagot napi 3x1 kapszuláig. Kúraszerűen használd!


  Figyelmeztetés!

  Állapotodtól függően mi általában 2-5 hónapos kúrát javaslunk a fenti használati javaslatok betartásával. Ha állapotod megkívánja meghosszabbíthatod a kúrát 6-12 hónapig, de erről mindenképpen konzultálj szakemberrel!

  • Amennyiben intenzív méregtelenítési tüneteket (pl. émelygés, hányinger, hasmenés, fejfájás, rossz közérzet, levertség), vagy mellékhatásokat tapasztalsz, csökkentsd a MikrobaCIDTM adagolását és konzultálj szakemberrel!
  • Várandósság, laktáció alatt, műtéti beavatkozások előtt, legyengült fizikai és/vagy lelki állapotokban ne végezz méregtelenítést, tisztító kúrát, ne használd a termékeket!
  • Gyermekek nem használhatják 2 éves kor alatt!

   

  Korosztály szerinti használati javaslat:

  FONTOS: A termékek szedési sorrendjével és komplett kúrájával kapcsolatban kövesd a fenti javaslatokat!

  Felnőtteknek:

  Használat

  WTN MikrobaCIDTM
  vagy
  WTN MikrobaCIDTM-X

  WTN MikrobaTOXTM

  WTN Bélflórabarát

  WTN ViriCIDTM

  Szedési javaslat

  Főétkezések előtt 30 perccel

  Étkezésektől, gyógyszerektől
  és egyéb étrend-kiegészítők
  szedésétől mindenképpen
  legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve

  Esti órákban,
  a MikrobaCIDTM
  bevétele után
  minimum 1 órával,
  a MikrobaTOXTM -tól
  1,5-2 órával elkülönítve

  Főétkezések
  után

  Felnőttek

  3x1-5 csepp / nap
  nyelv alá cseppentve,
  vagy vízalapú
  folyadékban elkeverve

  1-2 kapszula/ nap, bő
  folyadékkal (2,5-3 dl),
  lehetőség szerint
  éhgyomorra

  1 kapszula / nap

  1-3 kapszula / nap

   

  Gyermekeknek (12-16 év)

  Használat

  WTN MikrobaCIDTM
  vagy
  WTN MikrobaCIDTM-X

  WTN MikrobaTOXTM

  WTN Bélflórabarát

  WTN ViriCIDTM

  Szedési javaslat

  Főétkezések előtt 30 perccel

  Étkezésektől, gyógyszerektől és
  egyéb étrend-kiegészítők
  szedésétől mindenképpen
  legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve

  Esti órákban,
  a MikrobaCIDTM
  bevétele után
  minimum 1 órával,
  a MikrobaTOXTM -tól
  1,5-2 órával elkülönítve

  Főétkezések
  után

  12-16 éves korig

  3x1-2 csepp / nap
  nyelv alá cseppentve,
  vagy vízalapú
  folyadékban elkeverve

  fél - 1 kapszula/ nap,
  bő folyadékkal (2,5-3
  dl), lehetőség szerint éhgyomorra

  fél - 1 kapszula / nap

  nem használható

   

   Gyermekeknek (2-11 év)

  Használat

  WTN MikrobaCIDTM
  vagy
  WTN MikrobaCIDTM-X

  WTN MikrobaTOXTM

  WTN Bélflórabarát

  WTN ViriCIDTM

  Szedési javaslat

  Főétkezések előtt 30 perccel

  Étkezésektől, gyógyszerektől és
  egyéb étrend-kiegészítők
  szedésétől mindenképpen
  legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve

  Esti órákban, a
  MikrobaCIDTM
  bevétele után
  minimum 1 órával, a
  MikrobaTOXTM -tól
  1,5-2 órával elkülönítve

  Főétkezések
  után

  2-11 éves korig

  7 kg testsúly
  kilogrammonként 1
  csepp / nap nyelv alá
  cseppentve, vagy
  vízalapú folyadékban
  elkeverve

  negyed - fél kapszula / nap,
  folyadékban (2,5-3
  dl) elkeverve

  negyed – fél kapszula/ nap

  nem használható

  Gyermekek 2 éves kor alatt nem használhatják.

   

  Tudatosítsd magadban, hogy az étrend-kiegészítők önmagukban nem feltétlenül elegendőek a kívánt hatás eléréséhez! A legeredményesebb hatást akkor érheted el, ha táplálkozási és életmódbeli változásokat is végrehajtasz!

  Néhány javaslat, ami segítheti a folyamatodat:

  A méregtelenítést lassan kezd. Kezdetben tapasztalhatsz méregtelenítési tüneteket, pl. fejfájás, emésztőrendszeri tünetek, hasmenés, hányinger, megfázásos tünetek, stb. Ez azt jelzi, hogy a méregtelenítés megindult. Ezen tünetek enyhítéséhez tartsd be a fenti étrend-kiegészítő szedési javaslatokat.

  Étrend:
  A megfelelő étrend még hatékonyabbá teheti a méregtelenítést. Javasoljuk, hogy kerüld a tejtermékeket, glutént, tojásfehérjét, alkoholt, valamint a finomított cukrok használatát. Fogyassz minél több zöldséget, gyümölcsöt és élő ételeket (pl. csírák). Az ételeket frissen készítsd el, kerüld a feldolgozott ételek fogyasztását. Jól megválasztott gyógyteák fogyasztásával tovább erősítheted immunrendszered és nyugtathatod az idegrendszered (pl. citromfű, édesgyökér, gyömbér, hibiszkusz, kakukkfű, zsálya stb.).
  Az étkezés által szervezetedbe juttatott vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, elengedhetetlenek a test megfelelő működéséhez. Ha szükséges, egészítsd ki étrendedet jó minőségű étrend-kiegészítőkkel.
  A neked megfelelő értend kialakításához kérd szakember segítségét.

  Alvás:
  A megfelelő és pihentető alvás segíti a méregtelenítési folyamatokat, valamint hozzájárul a szervezet regenerálódásához. Célszerű, ha lefekvés előtt 1,5-2 órával már kiiktatod a kék fényt (számítógép, laptop, okos telefon, TV stb.) az életedből. Alvási nehézségek esetén próbáld ki a Magnézium komplex krém alkalmazását, vagy az Ashwagandha komplexet.

  Mozgás:
  A számodra ideális mozgás felpezsdíti a vérkeringést, fokozhatja az anyagcserét és a méregtelenítési folyamatokat, hatékonyabbá teszi a szervezet működését. Figyelj arra, hogy ne legyen megerőltető a mozgás, ne terheld túl a szervezetedet és magadat. Egy fokozatosan felépített mozgásforma tudja csak támogatni az egészségedet. A rosszul megválasztott mozgásforma, vagy a fizikai rendszered túlerőltetése stresszt okoz a szervezetednek!
  A számodra megfelelő mozgásforma kiválasztásához és a személyedre szabott intenzítás kialakításához kérd szakember segítségét!

  Stresszcsökkentés:
  A stressz megterheli a szervezetet, többletmunkára készteti. Pl. stresszes állapotban nagy mennyiségű magnézium ürül a szervezetből, ami elengedhetetlen számos testben végbemenő folyamathoz. Számos módszer létezik a stressz csökkentéséhez, találd meg a neked megfelelőt, valamint pótold a hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Ezek mellett kiváló segítség lehet a hagyományos népi gyógyászatokban már sikeresen alkalmazott adaptogén gyógynövények fogyasztása. Ilyen pl. a rózsagyökér, vagy az ashwagandha.

Webáruház készítés